LiveZilla Live Help
03 februarie 2016 - Recertificare 2016
Cerificatul alaturat pentru s.c. Bendkopp Electro s.r.l.
02 februarie 2016 - Recertificare 2016.
Cerificatul alaturat pentru s.c. Bendkopp Fasteners Import-Export s.r.l.
05 februarie 2013 - Recertificare 2013
Cerificatul alaturat.
18 decembrie 2009 - BENDKOPP ESTE RECERTIFICAT ISO 9001:2008

       Mentinerea unui sistem de management alcalităţii fiind obligatorie pentru realizarea obiectivului de Imbunatatire continua in 2009 in cadrul firmei sistemul de management s-a recertificat conform SR EN ISO 9001:2008 de catre DEKRA Certification GmbH.


        Consideram ca BENDKOPP - inseamna mult mai mult decat un nume de brand. Aceasta înseamnă calitate, fiabilitate, punctualitate,succes prin îmbunătăţire continuă.

        Moto-ul firmei ramane in continuare:

        CHEIA SUCCESULUI NOSTRU ESTE SATISFACŢIA CLIENŢILOR NOŞTRI!
21 decembrie 2006 - Bendkopp este certificat ISO 9001:2000
        Managementul BENDKOPP acorda atentie deosebita cerintelor clientului si cerintelor legale aplicabile, astfel si-a implementat propria politica referitoare la calitate, ca parte integranta a politicii generale a organizatei prin sistemul de management al calitătii SR EN ISO 9001:2000 certificat in 2006.

        Politica companiei noastre fiind orientata catre clienti, angajati si procese acesta se reflecta in obiectivele de management dintre care cele mai importante sunt:
        · Satisfacerea în timp real a cerinţelor clienţilor referitoare la livrarea produselor;
        · Intărirea poziţiei pe piaţă prin furnizarea de servicii (comercializarea de organe de asamblare, unelte, scule de mână-electrice-pneumatice-aşchietoare, adezivi, izolanţi şi echipamente de protecţie) de cea mai inalta calitate, care să asigure o competitivitate eficace faţă de concurenţă;
        · Optimizarea proceselor în cadrul organizaţiei;
        · Instruirea, recunoaşterea şi aprecierea rezultatelor activităţii angajaţilor pentru realizarea calităţii propuse.

     Un alt obiectiv de baza a politicii firmei este ca produsele comercializate sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate, astfel avem posibilitatea de a livra produse cu certificari CE, suruburi de inalta rezistenta folosite cu pretensionare conform EN 14399 si fara pretensionare EN 15048.

        Legaturile stranse cu cei mai puternici furnizori din Europa ne dau posibilitatea de a oferii produse cu certificari in industria de automobile, industria de aeronave, in sectorul feroviar si naval.
Cum comand ONLINE?
Reprezentant Unic
Parteneri
Bechtel
CNADNR
Cfr
Aeroportul Cluj
FC Cfr 1907
MAPN