LiveZilla Live Help
03 február 2016 - Ujratanusitas 2016
Mellekelve a tanusitas a s.c. Bendkopp Electro s.r.l. cegre.
02 február 2016 - Ujratanusitas 2016.
Mellekelve a tanusitas a s.c. Bendkopp Fasteners Import-Export s.r.l. cegre.
05 február 2013 - Recertification 2013
Mellekelve a tanusitas.
18 december 2009 - A BENDKOPP ÚJBÓL ELNYERI AZ ISO 9001:2008 TANÚSÍTVÁNYT
    

    Mivel a folytonos javulás célja elérésének feltétele aminőségirányítási rendszer fenntartása, 2009-ben a cég minőségirányításirendszerét a DEKRA Certification GmbH újabb tanúsítvánnyal látta el a SR EN ISO9001: 2008 szerint.

       Szerintünk a BENDKOPP több mint csupán egy márkanév: minőség, megbízhatóság, pontosság, siker afolytonos fejlődés által.

       Cégünk mottója továbbra is:

       SIKERÜNK KULCSA ÜGYFELEINK KIELÉGÍTÉSE!

21 december 2006 - A BENDKOPP ELNYERI AZ ISO 9001:2000 TANÚSÍTVÁNYT
       A BENDKOPP menedzsmentje különös figyelmet tulajdonít az ügyfelek kéréseinek és azérvényes jogszabályok előírásainak, ezáltal bevezette saját minőségpolitikájáta szervezet általános politikájának szerves részeként a SR EN ISO 9001 : 2000minőségirányítási rendszer által, amelyet 2006-ban láttak el tanúsítvánnyal.

        Cégünk politikája ügyfél-,alkalmazott és folyamat orientált, mindez tükröződik a vezetés célkitűzéseiben,melyek közül a legfontosabbak:
        · Az ügyfelektermékszállítási igényeinek reális időben való kielégítése;
        · A piacon elfoglalt helymegerősítése minőségi szolgáltatások (kötőelemek, szerszámok,kézi-eletromos-pneumatikus gépek, forgácsolószerszámok, ragasztók, szigetelőkés védőfelszerelések forgalmazása) nyújtása által, melyek hatékonyversenyképességet biztosítsanak a konkurenciával szemben;
        · A folyamatok optimizálása aszervezeten belül;
        · Az alkalmazottak kiképzése,valamint tevékenységük eredményének elismerése és értékelése a kitűzött minőségelérése érdekében.

     Cégünk egy másikalapcélkitűzése, hogy a forgalmazott termékek megfeleljenek a legmagasabbminőségi színvonalaknak, így EK tanúsítvánnyal ellátott termékeket tudunkszállítani, tartós csavarokat, amelyeket az EN 14399 szerint előfeszítéssel ésaz EN 15048 szerint előfeszítés nélkül használnak.

        Európa legerősebbszállítóival létrehozott szoros kapcsolataink lehetővé teszik, hogy agépjármű-, repülőgép-, vasút- és hajóiparban tanúsítvánnyal rendelkezőtermékeket szállítsunk.
Bechtel
CNADNR
Cfr
Aeroportul Cluj
FC Cfr 1907
MAPN