LiveZilla Live Help

Vízió,küldetés és értékek

Ahhoz, hogy a minoség-, ido- és költségorientált piac egyre különfélébb követelményeinek megfeleljen, a BENDKOPP optimális megoldásokat nyújt a kötoelemek és rögzítéstechnikaterületén. Egy átfogó, standard és különleges cikkeket tartalmazó készlet mellett személyre szabott szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek, beszerzési igényeik függvényében, a rendelési és szállítási folyamat könnyítése érdekében. A BENDKOPP-nál nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél orientáltságra, emiatt állandóan igyekezünk megalapozni az elso sorban együttmuködésen és bizalmon alapuló partnerkapcsolatainkat.

Mindezek megvalósítása érdekében felépítettünk egy hatékony és professzionális csapatot, egy barátságos és nagyon jól képzett közösséget, amely együttmuködésünk mindenegyes fázisában rendelkezésre áll, a rendelés felvételétol a szállításig.Területünkön csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is elégedettszolgáltatásainkkal. 

A Bendkopp üzletifilozófiájának legfontosabb elemei a minőség tudata, a rugalmasság és az innováció. Célunk partnereink szükségleteinek kielégítése, akiknek minoségi termékeket és színvonalas szállítási szolgálatásokat kínálunk előnyös árakon.

Rövid bemutató

A Bendkopp családi vállalkozásként indult 1994-ben és napjainkban is családi tulajdonban van. Partnereink számára már a kezdetektől megbízható kötőelem forgalmazók voltunk és vagyunk.

Helyi kisvállalkozásból folyamatosan növekedve egy 20 éves tapasztalattal rendelkező országos lefedésű kötőelem nagykereskedéssé fejlődtünk.

A cég forgalma évi 3 millió Euro és jelenleg 50 alkalmazottat foglalkoztat 3 székhelyen: Kolozsváron, Kolozsvár közelében az Erdélyi autópályához közel Magyarkapus községben és Bukarestben.

Szolgáltatásainkat országszerte igénybe veszi több mint 10000 vásárlónk, üzletek és különböző iparágakban tevékenykedő cégek, amelyek ellátása a területi ügynökeink irányította disztribúciós hálózatunkon keresztül történik.

1999 óta a Németországi SES szervezet tanácsadással látja el cégünket, kinek munkatársai a világlegjobb szakemberei közé tartoznak.

A BENDKOPP név 2000 óta regisztrált márka, egy név, amelyet egyaránt vásárlók, beszállítók, bankok és állami intézmények elismernek, ugyanis megbízhatósággal, pontossággal, határidők betartásával, minőséggel és a fejlődési képességgel azonosul.

A “kötőelemek és rögzítési rendszerek forgalmazása” tevékenységre 2006-ban bevezettük az ISO9001:2000-es minőségbiztonsági rendszert, amelyet a későbbiekben a Dekra Certification GmbH szervezet az ISO 9001:2008-as standard szerint újratanúsított.

2008-ban megkezdődött a Kolozsvár illetve az Erdélyi autópálya közelében, pontosabban Gyalu és Magyarkapus települések közt elhelyezkedő új székhelyünk építése, amely 2009 nyarán került megnyitásra. 2200 m2 - es csarnokunk irodákat és raktárt tartalmaz, amely kapacitása több mint 3000 raklap. Termékeink követhetőségét és szolgáltatásaink jó minőségét vonalkód alapú raktárrendezés biztosítja.

Bukaresti kirendeltségünk 2012-ben nyílt meg, szintén irodával és raktárral rendelkezik. Az itt tevékenykedő 4 munkatársunk a dél-romániai vásárlói körzetet látja el.


Vezetőség

Veres Károly – Vezérigazgató
Termék skála

Az évek során termékskálánk több mint 30000 különböző tételre bővült, ezekből 12000 termékcikk állandóan készleten található.

Főleg a kötőelemek csoportja több iparágra is kiterjedt, így forgalmazunk fa-, fémfeldolgozó-, élelmiszer-, kémiai-, energetikai-, villamossági-, petrokémiai-, gáz- és autóiparban használatos kötőelemeket, de civil illetve ipari építkezésben (pl. fémszerkezetekhez) használatos kötőelemeket is.

Mindezek mellett forgalmazunk egyéb ipari kiegészítőket is, ilyenek a fúrók, menetmetszők, csiszoló korongok, kézi- és villamosszerszámok, ipari kenőanyagok, ragasztók és szilikonok.

A forgalmazott kötőelemekről elmondhatjuk a következőket is:

·        Standard termékek DIN / ISO /AISI / EN / STAS nemzetközi szabványok szerint;

·        Speciális termékek és rajz szerinti termékek szállítását is vállaljuk;

·        Anyaguk: acél, acél ötvözet, rozsdamentes acél (inox), alumínium és réz;

·        Mechanikus tulajdonságaik megfelelnek az őket illető 4.8 – 12.9 csoportoknak;

·        Horganyzott illetve más kémiai módszerekkel való felületi kezeléssel rendelkeznek;

·        Termékeink rendszeresen tesztelve és ellenőrizve vannak, ezért eleget tesznek a legmagasabb technikai követelményeknek is. Ezt vásárlói kérés esetén 2.1 illetve 3.1 – es minőségi bizonylattal is tanúsítani tudjuk;

·        Származási helyük szerint külföldi áruk illetve az országban gyártottak;

Széles termék skálánk illetve az állandó áru készletünk lehetőséget ad arra, hogy vásárlóink elvárásaihoz híven a rendeléseiket raktárról vagy átlagosan 15 napos határidőn belül szállítsuk.

Bechtel
CNADNR
Cfr
Aeroportul Cluj
FC Cfr 1907
MAPN